Bus huren

Bus huren Zwolle jong en dynamisch

IJsseltours beschikt over een jong en dynamisch wagenpark. U kunt bij ons een bus huren voor bedrijfsvervoer, evenementenvervoer, ondersteunende lijndiensten, schoolvervoer, VIP-vervoer en natuurlijk voor de binnen- en buitenlandse meerdaagse reizen.

Veiligheid en kwaliteit hebben voortdurend onze aandacht. Daarom draagt ons touringcarbedrijf het certificaat Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit betekent dat wij de veiligheidsnormen hanteren die ruim boven de wettelijke minimumeisen liggen.

Wilt u in de winterperiode een bus huren dan zijn onze touringcars uitgerust met zogenaamde M&S banden en hebben de chauffeurs sneeuwkettingen bij zich wanneer de weg- en weersomstandigheden hierom vragen.

Uitvoeringen
Tot ons wagenpark behoren touringcars met een capaciteit van 19 t/m 62 personen. Indien gewenst kunnen wij ook een dubbeldekker met 90 zitplaatsen voor u regelen. De 50, 62 en 91 persoons touringcars zijn uitgerust met airconditioning, radio, dvd-speler, toilet, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing, verstelbare rugleuningen en voetsteunen.

Uniek zijn onze kleine touringcars voor 19 en 30 personen. Heel geschikt voor vrijgezellenfeesten, bruiloften, voetbalteams, kleine bedrijven, stadstour of het bezoeken van projecten of evenementen waar weinig ruimte is voor het manoeuvreren van grote voertuigen.

Chauffeurs
Onze chauffeurs zijn een onmisbare schakel in het geheel. Door middel van beroeps georiënteerde opleidingen garanderen ze de veiligheid van onze reizigers. Met name richten we ons hierbij op het verder waarborgen van kwaliteitseisen aangaande vaardigheden op onder meer het sociale vlak, hulpverlening bij calamiteiten en veiligheid van onze passagiers.

Meer weten of offerte aanvragen?
Indien u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met IJsseltours via het telefoonnummer 038-4971702 of via onderstaande knop ‘Huur een bus’. Wij kunnen u dan uitgebreid informeren over de diverse mogelijkheden voor huren van een touringcar inclusief chauffeur of voor contractvervoer. Wij verhuren geen touringcars zonder chauffeur.

Huur een bus